O nama

Iskustvo i tradicija

Obrt Mihaliček osnovan je 1995. godine u Zaprešiću kao mali obiteljski obrt sa svega jednim zaposlenim. Kvalitetnim i korektnim izvođenjem radova i pružanjem usluga iz godine u godinu povećava se obujam posla, a samim time i broj zaposlenih i opreme. Trenutno poduzeće zapošljava 40 djelatnika prvenstveno građevinske struke (inženjera građ. struke, tehničare, zidare, tesare, strojare, vozače kamiona,…) i njihov broj je u konstantnom porastu.

Obrt Mihaliček izvodi cjelokupni asortiman radova vezanih uz niskogradnju, razne iskope, parkirališta, ceste, rušenje objekata, uređenje okoliša, kanalizacije, uređenje dvorišta, postavljanje opločnika i sl., a od 2005. godine, točno deset godina nakon osnutka tvrtke, proširujemo djelatnost te počinjemo obavljati i poslove visokogradnje, gradimo obiteljske kuće i stambene objekte, poslovne i skladišne objekte i sl.

Osim usluga vezanih uz niskogradnju i visokogradnju, također, našim širokim asortimanom transportnih sredstava, nudimo usluge prijevoza i dostave robe i materijala po cijeloj Hrvatskoj.

Sve radove u graditeljstvu izvodimo po principu “ključ u ruke” i želji investitora, a za dio radova za koji nismo pokriveni vlastitim zaposlenicima i opremom imamo provjerene kooperante s kojima ostvarujemo višegodišnju suradnju.

Naša kompetentnost i stručnost u radu doveli su nas do prepoznatljivosti i povjerenja kod investitora i kupaca koji prepoznaju kvalitetu našeg rada.

Komparativne prednosti pred mnogobrojnom konkurencijom sastoje se u tome što smo u mogućnosti potencijalne investitore u cijelosti pratiti od same ideje projekta pa do konačne realizacije, za što smo u potpunosti stručno i tehnički opremljeni. Svim našim investitorima i partnerima ovakvom politikom kvalitete poslovanja pružamo prednost koju im drugi (ili većina) ne mogu pružiti.

Upravo stoga držimo da je obrt Mihaliček optimalan izbor za vaše projekte.

Usluge

Iskopi

Zemljani radovi

Rušenje objekta

Odvoz šute

Armirački radovi

Betonski radovi

Zidarski radovi

Izolacijski radovi

Glazure

Fasade

Žbukanje

Sob.-ličilački radovi

Keramičarski radovi

Podopolagački radovi

Suha gradnja

Krovopokrivački radovi

25Godina iskustva
40Zaposlenih profesionalnih djelatnika
500Završenih projekata
1000Zadovoljnih klijenata
x

Koristimo kolačiće (eng. "cookies") kako bi poboljšali iskustvo korištenja stranice. Klikom na "Prihvaćam" prihvaćate korištenje kolačića i pravila privatnosti.

Prihvaćam Ne prihvaćam Više o kolačićima i pravilima privatnosti
Text Widget
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vivamus quis neque vel quam fringilla feugiat. Suspendisse potenti. Proin eget ex nibh. Nullam convallis tristique pellentesque.